Home   Les meves "cosetes"   Gran acompanyament de dol

Gran acompanyament de dol

Crec que avui he tingut un gran acompanyament de dol per la Matilda. He pogut posar en pràctica part de l’educació rebuda i que segueixo i espero seguir rebent tota la vida.

He deixat a la peque al wc mentre intentava fer caca amb els seus dos xumets (si, de moment encara du xumet). De cop, sento un plor estrident i trist, uns sanglots que quasi no la deixen ni respirar…quan arribo al wc la veig asseguda al wc intentant dir-me alguna cosa que jo no entenc…finalment entre sanglot i tall de respiració em diu que li ha caigut el xumet…al wc.

Vaja, ella sap que del wc ja no el recupera…

El plor era realment dolorós, jo simplement l’he acariciat, li he afirmat que estava molt trista, i que jo l’entenia. He intentat abraçar-la i no m’ha deixat al principi, imagino que la ràbia que ella sentia també era molt i molt forta. M’he quedat allà, acariciant-la i mirant-la, fins que m’ha abraçat ella.

Juntes hem mirat el xumet submergit a la tassa i jo l’he abraçada fort i me l’he endut cap a fer la banyera…

Aquest silenci i acompanyament respectuós, durant el temps que ha necessitat la Matilda, crec que ha sigut un REGAL per mi i per ella!!!!

La banyera ha estat fantàstica, el sopar també i ha anat a dormir amb el seu únic xumet a partir d’ara, i sense reclamar per res el xumet perdut.

Estic molt contenta de l’experiència i per això la vull deixar escrita aquí :D

Matilda, espero poder-te seguir acompanyant tota la vida!!!!

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*