Home   Les meves "cosetes"   Perquè després diguin…

Perquè després diguin…

…feia més d’un any q no anava a piscina amb la Matilda, en aquells dies de fa un any enrera, un cop feta de dutxa, l’embolicava amb la tovallola i la deixava estiradeta en unes hamaques al vestidor de les dones, amb un pop de plàstic de dutxa verd. Aprofitava x vestir-me, vestir-la, i sortiem de la maneta…amb prou feien encara s’aguantava dreta. Diumenge anem de nou a piscina, com ja he dit, feia un munt de temps q no hi anava amb ella i…després de la dutxa, l’he bolicat amb una tovallola el cos i una el cap, hem caminat de les dutxes a la màquina “de calentar” els banyadors”, i després a les hamaques…mmmmm…aquesta vegada, l’hamaca ha servit d’escala per pujar i saltar, corre i moure’s amunt i avall i de cop…es para…em mira i diu: mama! Avui no portem el pop?!?!  8-0  M’ha ENCANTAT!!!!  Aquesta és una nova lliçó de vida, pq entenguem la GRAN IMPORTÀNCIA de TOT el que passa DELS 0 – 3 anys d’edat!!!  La Matilda farà 3 anys a l’octubre.

 

One Comment

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

*