Home   al teu costat…   EsPai d’AcoMpaNyaMenT a la CrianÇa ninOs

EsPai d’AcoMpaNyaMenT a la CrianÇa ninOs

Projecte d’educació VIVA.
Aquests són els tres pilars que creiem han d’estar diferenciats i ben coordinats per aconseguir un bon resultat en la nostra proposta d’EsEsPai d’AcoMpaNyaMenT a la CrianÇa ninOs.

triangle sense colors

Treballarem els diferents aspectes de l’educació de forma viva i respectant el creixement de cada un dels membres del grup. Els pares poden ser-hi presents sempre que ho vulguin. Des de ninOs i seguint les indicacions dels nostres
educadors, acompanyarem a les famílies en tot el procés. La nostra idea és crear un EsPai d’AcoMpaNyaMenT a la CrianÇa flexible a cada realitat.

Creiem fermament que podem canviar aquest món si modifiquem de base l’educació als nostres petits, fent que aprenguin allò que ells volen aprendre quan ho volen aprendre. És a dir, nosaltres oferim espai ric de creixement i ells simplement creixen jugant…

La mateixa dinàmica de l’espai i del grup crearà la màgia d’aquest curs en el que compartirem, jugarem, saltarem, cantarem, estimularem i mourem el nostre cos, ens relaxarem, meditarem i desenvoluparem el nostre creixement comú.

RATI d’1 – 6 (1 educador per màxim 6 nens/es)