Qui Som

Dins el paraigües de la Xarxa Integral de professionals i usuaries SCCL, l’Associació Centre Familiar Infantil ninOs realitzem la nostra activitat. Us convidem a visitar i conèixer les diferents activitats que es proposen a nivell global dins la Xarxa :)

Organització i gestió 

Nina Costas. Llicenciada i Màster en Administració i Direcció d’Empreses per ESADE (95-00). Va centrar els seus estudis en les àrees de Màrqueting, Comunicació i Recursos Humans.

image

Complementa la seva formació universitària amb cursos de “llibertat i límits, l’acompanyament emocional” per Verònica Antón, coaching i PNL per BCNcoaching, intel·ligència emocional per Richard Boyatzis, resiliència i humor, gestió de l’estrès, habilitats socials i comunicatives a la Pere Tarrés, estudis en teatre, dansa i cant a l’Escola de Teatre i Eòlia, Musicoteràpia amb Dàmaris Gelabert i Postgrau en Educació Viva que ofereix el Centre de Recursos i Assessorament en Educació Viva amb Jordi Mateu al capdemunt: (proposem veure l’entrevista a partir del minut 19 amb 30). A dia d’avui estudiant per a ser Terapèuta de Shiatsu Zen a l’escola de teràpies alternatives Vipassana de Barcelona i el Títol de Tècnic Superior en Puericultura.

Proposem veure l’entrevista al programa “petites aventures” de Tele Badalona. La nostra proposta a “DirectoRiO AmaRiLLo de MAMMAPROOF” i “MAMMAPROOF“. EL programa de tv2 “LA AVENTURA DE SABER“. L’article publicat a l’octubre de 2013: EL PUNT AVUI. L’ECONÒMIC. I el fòrum presentat per a cerca de finançament en el projecte “3er FORO Seed&Click“.

Paula Sáenz. Diplomada en Educació Social, Llicenciada en Psicopedagogia i Màster en Atenció Temprana (06-13).

S’especialitza en l’atenció de nens de 0 a 6 anys que manifesten transtorns del seu desenvolupament o amb risc de desenvolupar-los per família o entorn. Complementa la seva formació amb cursos de Monitora Infantil i Juvenil d’Oci i Temps Lliure; Tècnic de Psicomotricitat i múltiples experiències de voluntariat que li amplíen la visió social i la guíen en el seu camí cap a l’acompanyament educatiu dels més petits. Actualment formant-se en el Postgrau d’Educació VIVA que ofereix el Centre de Recursos i Assessorament en Educació Viva de Jordi Mateu.

Professionals Col·laboradors

Noemí Delgado (ioga embaràs, ioga adults, ioga en família); Rut Gallego (fisioterapeuta especialista en recuperació de sòl pèlvic i massatge infantil amb focus a la fisiorespiratòria); Alba Pujol (música amb bebès i cant prenatal); Anna R. Campi (dansa nadons, peques, família i adults); Anna Falgueres (shiatsu zen);  iaia Montserrat (manualitats); Dra. Yoguina (“cuentista” i doctora de joguines); Hui Tham (xinès)

VOLUNTARIS

DSC04362Sergio Ordoñez i Evelina da Silva Coelho (voluntaris i cursant el CRAEV), Judit Ros, Raúl Martín i Selena Tarallo (voluntaris de fer joguines).

CANGURS

Ana Rial; María Heras; Arnim Scheidel; Daniela Poch; Maria Ivanovich; Carla Navarro. image

Altres

BabyBONGO (persussió); Mon&Diet (dietista); La Cremeria Toscana (pastissos); Swingyourpics (fotògraf)…

Una formació específica de cada un dels integrants del grup en gestió i administració d’empreses, en psicologia infantil, en educació social, en coaching, en educació viva, més les formacions complementàries i experiències en el sector enfocades a la sensibilitat i tracte amb petits és la base per a una bona acció cap als nens i nenes i les seves famílies i garantir la CONFIANÇA de tots els nostres clients.