Què Oferim

ESPAI D’ACOMPANYAMENT A LA CRIANÇA:

El nostre ‘Espai d’AcoMpaNyamenT a la CrianÇa ninOs es proposa en DOS GRUPS, un de MATINS de 9h a 13h i un de TARDES de 15h a 19h.

 

CAPS DE SETMANA i FESTIUS:

Durant els caps de setmana tenim una proposta llaminera per a GRANS i PETITS.

Un cop al mes oferim els DIUMENGES de Baby BONGO amb Stephen de NYC.

Estem preparant GRUPS d’IDIOMES. Famílies que vulguin “jugar aprenent” en un idioma diferent al català o castellà. Tenim ja algun grup a punt d’arrencar en anglès, francès, alemany i xinès (demana’ns informació).

Un cop cada dos mesos tenim a la nostra pediatra, homeopata i assessora de lactància, mare de tres fills, Hortènsia, oferint el seu Taller de PRIMERS AUXILIS.

 

CASAL de Setmana SANTA, de NaDaL i CASAL d’ESTIU:

Per quan les escoles tanquen portes i els adults no podem conciliar la vida laboral amb la familiar… a centre ninOs tenim preparat el millor dels CaSaLs per als vostres petits/es.

Els nostres millors prescriptors, els petits que:

“demanen a la seva mare repetir el CaSaL amb la Paula i la Nina a centre ninOs!!!!!” – gràcies Cristina per compartir-nos el que l’Adrià t’ha demanat per aquest estiu ;)  (estiu de 2014).

US HI ESPEREM A TOTS!!!!

 

També oferim la possibilitat de CANGUR i Massatges de Shiatsu ZEN, al local o a domicili (reserva amb 24h d’anticipació).

I podem preparar la millor de les FESTES d’ANIVERSARI (consulta’ns directament).

Visites concertades amb algun dels nostres professionals (fisioterapeuta, psicòleg infantil, coach familiar, grup nutricionista, advocada, logopeda, pedagoga i massatgista infantil, equip de doules i llevadores),

Mercat d’intercanvi cada equinocci i solstici, per quan arriba el canvi d’armari i necessites desfer-te de roba, sabates, joguines, materials que ja no et són d’utilitat, i tantes propostes com se t’acudeixin: fes-nos la teva proposta sobre allò que necessitis i nosaltres busquem la xerrada o activitats.

Som també PUNT DE RECOLLIDA de les CISTELLES ECOLÒGIQUES de l’hort a ninOs de VeRduReS, FrUiTa i OuS de VERDOLAGA :D . (Prova una setmana sense compromís, reparteixen els dimecres tarda).